Omschrijving

Fijne huurwoning voor een startend gezin of expat. Dutch, English and German speaking realtor (tłumaczenie możliwe). English text below.

Indeling

Voor de deur parkeergelegenheid en een gezellige voortuin. De toegang in de hal met meterkast en toilet en de deur naar de woonkamer.
De woonkamer is ruim met aan de voorzijde de open keuken, luxe uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.
Aan de tuinzijde is een grote raampartij met een deur naar de diepe achtertuin.

Eerste verdieping

Op de etage zijn vanaf de overloop alle kamers bereikbaar. Aan de voorzijde een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche met glazen wand. In de badkamer ook de luxe wastafel met spiegel en onderkast, een extra kast en het tweede toilet. Op de overloop is de cv-ketel gesitueerd in een vaste kast en is er ruimte voor een wasmachine. Aan de achterzijde is een grote slaapkamer met een linnenkast met schuifdeuren en spiegel.

Tuin

Voortuintje met leuke beplanting en een ruime achtertuin met terrassen en beplanting. Ruime schuur met elektra en vanuit de tuin een poort naar de steeg die achterom naar de openbare weg leidt voor de containers en de fietsen.

Bijzonderheden

Koken met gas.
Woning is volledig gestoffeerd en op de slaapkamers zijn vaste kasten.
Gunning door eigenaar.
Huurcheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Deze aanbieding is zorgvuldig samengesteld maar kan fouten bevatten. de informatie die wordt verstrekt is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Daarom is bezichtiging van de woning onderdeel van de procedure.
Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).
Verhuurder beschikt over een Energielabel, dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het besluit energieprestatie gebouwen.

Parkingspace in front of the house and a nice small garden in front of the door. Entrance in the hallway with powermeters, restroom and door to the living area
The livingroom is spacious with an open kitchen, luxurious with versatile appliances.
At the back side the livingroom has large windowpanes and a door to the backyard which is several meters deep

The second floor has a landing with doors to every room . At the front of the house a bedroom and the bathroom with walk-in-shower with glass pane. In the bathroom a sink with cabinet and mirror, an extra tall cabinet and the second toilet.
From the landing a closet with the heating system and room for a washing machine. 
At the back is the large master bedroom with linnen cabinets situated.

The front garden is with nice plants. The large backyard has garden and terrace space. 
A specious shed with electricity is situated at the back of the backyard, around the back the garden has an entry for containers and bikes.

Kooking hob with gas.
House is unfurnished and has curtains and laminate, the bedroom has linnen cabinets.
Let by owner.
Tennant-check will be part of the selection procedure.

Kenmerken