22 foto's beschikbaar

Te koop: Volledig gerenoveerde benedenwoning met tuin

Adres: Teding van Berkhoutstraat 126, 2032 LP Haarlem
Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 87,6 m²
€ 349.000,- k.k.
Onder bod

Algemeen

De perfecte woning voor expats of doorstromers met hoge eisen! Volledig onder architectuur gerenoveerde benedenwoning met tuin en berging.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 1935
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 4 december 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00011
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Servicekosten € 50,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 4 december 2017
Laatste wijziging Woensdag 20 december 2017
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1935
Keurmerken Energie prestatie advies
Energielabel
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 87,6 m²
Keukenoppervlakte 8 m²
Inhoud 294 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 1 m²
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Type Achtertuin
Oriëntering Zuid-west
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft kabel-tv Ja
Heeft fiber Opticle kabel Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja

Omschrijving

De perfecte woning voor expats of doorstromers met hoge eisen! Volledig onder architectuur gerenoveerde benedenwoning met tuin en berging.

Indeling

English text below.

Deze ruime benedenwoning met zonnige tuin (Zuid - West) ligt in de gewilde Van Zeggelenbuurt en op loopafstand van winkels, voorzieningen en bushaltes. Een kindvriendelijke buurt, veilig en sociaal.
De 4 – kamerwoning is volledig gerenoveerd in 2017 naar ontwerp van Architector.amsterdam en is voorzien van hoogwaardige isolatie en HR glas. Deze buurt is gratis parkeren (zonder vergunning) en de uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol zijn in de directe nabijheid aanwezig. Het stadscentrum van Haarlem en het station liggen op circa 5 minuten met de fiets. Bos, duinen en strand zijn ook gemakkelijk fietsend bereikbaar.

Algemeen:

• Woonoppervlakte circa 87,6 m², en gebruik nog 2 m² meer, inhoud circa 322 m³ .
• Eigen grond
• Bouwjaar 1935.
• Volledig gerenoveerd in 2017
• Energielabel
• Actieve Vereniging van Eigenaren met 5 leden.
• Servicekosten bedragen € 50, - per maand ( inclusief de gezamenlijke opstalverzekering ) .
• Per direct beschikbaar

This light, ground floor apartment with a sunny garden at South-West is a dream home for expats looking for a ready to move in property. Fully renovated in 2017, design by Architector.amsterdam, it perfectly balances the original elements from 1935 with modern minimalistic design, painted in warm Rijks colour palette. Every detail was carefully selected and quality crafted.

Highlights include heated bathroom hexagon floor, beton cire kitchen and bathroom walls, accent vertical garden, robust wooden dining light with matching hard wood table, oak board floor, original restored doors, double glass windows with the original lead glass at the front of the building. The opened kitchen is clad with custom white matt cabinets and equipped with Bosch gas cooker, oven and a build in fridge and freezer. The spacious living room presents generous bookshelves with matching cabinets, home office and a heated window bench for cosy reading.
The master bedroom with the fitted wardrobe is separated from the elegant dining room by a dramatic handmade steel frame doors. Park your car for free in front of the door or access by bike via garden behind the property.
To maximise energy savings, the property is isolated with high-quality materials with an opportunity of placing solar panels.

Located conveniently in a quiet, child and pet-friendly neighbourhood nearby bus stop and 5 minutes by bike from Spaarnewoude train station.

Summary:

• ground ownership
• Built in 1935
• Fully renovated in 2017
• Energy label A
• Active association of owners with five members, monthly contribution of € 50, -
• Directly available

Bijzonderheden

Metingen zijn verricht volgens NEN 2580, meetfouten voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt
is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten,
voldoet deze wellicht niet aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

Verkoper beschikt over een Energielabel, dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het besluit energieprestatie gebouwen.

Plattegronden

Recent bekeken