Referenties

Verhuurd

Hendrik Figeeweg 1-W, Haarlem

Echte vakmannen

Rob Lasschuit
Wat ik verwacht van vakmensen voor de verhuur van mijn kantoorruimte. En dat is wat ik krijg met deze mannen. 

Prima lui met vakkennis.

Verkocht binnen 2 maanden

Koningstraat 38, Almere

Door een deur

Lynn en David
Uit elkaar en toch goed samenwerken voor de verkoop van het appartement. Met Makelaar Victor in goed overleg en gewoon een app-groep op WhatsApp gemaakt. Communiceren ging daardoor heel makkelijk. Bijna elk moment van de dag bereikbaar en elke vraag kregen we antwoord op. Dat is nog eens service. By the way: wat een goede foto's Victor, en de plattegrond, en ook nog een video. Relaxt onderhandelen met de kopers, verbazingwekkend. De begeleiding tot en met de notaris was heel prettig. We zijn super tevreden. 

Verhuurd

Staalstraat 51, Utrecht

Verhuurd

Meike
Beste Victor en Bard, 
jullie hebben mijn appartementje goed verhuurd. 
Thanks Boys!

Verkocht

Hyacintpad 6, Almere

Verhuizen

Arletta
Ik moest voor mijn werk een groter huis met kantoor- en nagelstudio-ruimte. Het was te veel in mijn eigen huis. Nu kreeg ik de tip van een klant om Victor te bellen. Dat heb ik gedaan en toen ging het in een stroomversnelling. Hij had de woning helemaal doorgenomen en volledig advies gegeven voor verkoopklaar krijgen. Daarna was in no-time de woning verkocht. We kochten een andere woning aan - met Makelaar Victor. Dat trajcet met verhuizen en verplaatsen van mijn bedrijf, de financiering, de overdracht en wat er nog meer bij kwam kijken.... Alles heeft hij begeleidt. Hij is ook in het weekend bereikbaar en daarom kon het goed met mijn werk gecombineerd. We wonen en werken nu in een groter huis met veel meer ruimte en een garage. Klanten weten ons te vinden en de omzet is nu groter. Dank je wel Victor, ik kan je aan iedereen aanraden!

Verkocht

Koraalstraat 33-, Almere

Fijn huis

Dilek
Wij wilden ons fijne huisje snel verkopen aan iemand die het leuk vindt hier te wonen. Nou dat is gelukt. Victor was er altijd bij en heeft de woning ook nog eens goed verkocht. Alles verliep goed. Hij heeft ook de koper goed geholpen zodat die zijn hypotheek ook snel kreeg. Dan voel je je echt gelukkig. Goed gelukt dus. Huis verkopen? Neem onze makelaar RV Estate, 

Verkocht

Luxemburgstraat 63-, Almere

Zelfs naar de notaris

Gladys & Gilo
In onze situatie hadden we iemand nodig die ons bij de verkoop tot en met de notaris volledig begeleidde. Makelaar Victor deed dat. We konden op hem rekenen. Hij heeft ons echt geholpen. Hij heeft ons zelfs naar de notaris gebracht en weer teruggebracht. Wat een service! Dank je wel Victor.

Verkocht

Texelstraat 21, Almere

Eindelijk verkocht

Femma en Robbert
Eindelijk is ons huis verkocht. We hebben het eerst via een andere makelaar geprobeerd maar uiteindelijk zijn we bij Makelaar Victor terecht gekomen. Die heeft ons huis WEL verkocht. Hij nam WEL tijd voor een bezichtiging en belde er zelf achteraan. Die aandacht stopt hij er in en daardoor is het huis eindelijk verkocht. We raden iedereen aan om Victor te bellen om je huis te verkopen.

Verkocht

Teding van Berkhoutstraat 126, Haarlem

Partly did it myself

Zuzana
Just went perfectly. Wanted to do viewings myself wich was no problem with RV Estate realtors. It went all as planned and I recieved help when I asked for it and support when needed. 

Thank you for everything Victor. 

Bye, Zuzka.

Verhuurd

Beneluxlaan 593, Almere

Verhuren via RV Estate

eigenaar
Met vele tips voor het goed verhuurbaar maken van mijn appartement en het volledig begeleiden van de aanpassingen en het zetten van de puntjes op de i heb ik er geen omkijken naar. De huur is zelfs hoger dan ik had gedacht. Nu besteed ik ook het beheer uit. Ik ben tevreden.
Bedankt, met vriendelijke groeten.
de eigenaar.

Verkocht binnen een maand

Tidorestraat 199, Amsterdam

Verhuisgarantie

Kim en Erwin
Wij hebben samen met Makelaar Victor bedacht hoe we konden verhuizen naar een nieuw appartement. We moesten een nieuw appartement aankopen en dit appartement verkopen. We hebben heel goed vekocht en heel gunstig aangekocht. De begeleiding was super. Victor verzorgde alle communicatie zo dat het voor ons beide lukte om alles van begin tot nieuwe start te volgen. Wij vinden dat we uitstekend begeleid zijn. Kon niet beter!

Verkocht binnen 2 maanden

Suze Groenewegplantsoen 60, Amsterdam

Verkocht, en nog snel ook

We wilden snel verkopen maar niet voor een bepaalde datum verhuizen. Beide is gelukt. En voor de extra vragen konden we altijd contact opnemen, Makelaar Victor kwam gewoon ook even langs. Dat is heel fijn,

Verkocht

Hadewijchstraat 41, Alkmaar

Opvallend tussen andere woning

Verkoper
Door de aanpak van mijn makelaars werd mijn huis opvallend aangeboden en sprong het er uit tussen al het andere aanbod. Nu dus verkocht, en nog snel ook! Heel tevreden over het persoonlijke contact.

Verkocht

Luxemburgstraat 13, Almere

Verhuurd

Kinkerstraat 90-H, Amsterdam

Bijzondere winkel verhuurd

Eigenaar
We hebben een best wel moeilijke opdracht verstrekt want wij hadden nogal wat eisen ten aanzien van een toekomstig huurder. Zoals we verwachtten is deze verhuur geslaagd bij RV Estate. Tevreden met de gerealiseerde huurprijs en met de huurder.