Verhuur en Beheer

Verhuur van je huis

"Ik heb mijn huis verhuurd via RV Estate Makelaars & Taxateurs omdat ik dan zelf kan aangeven wat ik wil, hoe lang en aan wie.Ik hoef niet alles zelf uit te zoeken, dat is bij RV Estate gewoon goed geregeld. Zo kon ik naar een jaar naar Zuid Amerika. "

Verhuren van je woning of appartement... Hoe weet je nou of je de juiste prijs krijgt in deze markt? Hoe weet je nou of je kunt verhuren in de vrije sector? Hoe weet je nou of je de juiste huurders vindt? Moet je wel of niet nog investeren voordat je gaat verhuren? Welk contract? Welke papieren? Hoe lang? hoe....?

Het antwoord kennen wij.

Met de ervaring die we hebben en de certificeringen voor veilig verhuren realiseren we een geslaagde verhuur. We helpen van start tot start

Om alles in goede banen te leiden verzorgen we vanaf het begin het hele traject. Tijdens de voortgang staan we in contact met jou en de huurder(s). Zodra het contract getekend is en de huur + borg is gestort kan de huur aanvangen.

Ben je al bezig met verhuur? Toch even sparren of door ons laten overnemen? Neem contact op want instappen door ons tijdens het proces is ook mogelijk.

Extra zekerheid via RV Estate Makelaars & Taxateurs

Een huurderscheck maakt deel uit van de selectieprocedure om geschikte huurders voor de woning te vinden. Alle verhuur gaat via de huurcheck zodat je weet met welke huurder(s) je in zee gaat.

Beheer

Beheer is een specialisme waarin veel belangrijke taken worden overgenomen door de beheerder. De professionals van RV Estate Makelaars & Taxateurs  beheren voor particuliere eigenaren en voor professionele partijen.

Het beheren van vastgoed vereist vele disciplines. Zoek je het alternatief voor alles zelf doen? Wij nemen het beheer over en dan kan jij doen wat je belangrijk vind. Neem contact op via de contactmodule of bel direct met Makelaar Victor.